Utolsó kommentek

  • klazilka: Csak úgy csendben elárulom, hogy van néhány olyan termék, aminek nem viszi a gép(kassza) a kódját,... (2014.08.08. 18:36) Érdekes akció
  • tuskó a teszkó alkalmazottja: A héten a Fogarasi úti tuskó üvegvisszaváltójában tapasztaltam, hogy nem volt hajlandó egy 20 év k... (2012.02.21. 19:44) Korábban zár az üvegvisszaváltó
  • tesz-vesz: üdv én vettem egy dvd-t a teszkóba, amiben nem volt dvd. term volt rajta csomagolás,és már írtam ... (2010.01.01. 12:20) A TESCO is hazudik
  • vilnius: "Érdemes lenne online formában belinkelni a TescoTitok könyveket. :O) Meglepő és mulatságos" Fél ... (2008.12.24. 20:35) A TESCO is hazudik
  • brier: én is rengetegszer át lettem vágva, lehet hogy "megvertek" de én vevöszolgálatos vagyok az egyikbe... (2008.11.24. 12:31) Akcióóóóó...
  • Utolsó 20

BKV Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

Megint Állunk Vazze

Nincs megjeleníthető elem

Tuskó Blog

Tuskó Blog, mert mi mindig megszívjuk! Érdekvédjük magunkat a Nagy Testvérrel, a Tesco-val szemben is!

Ide küld a történeted: tuskoblog@gmail.com

Két történet

2007.08.05. 18:53 :: Tusko Blog Admin

Beaver leírja, menniben más nálunk a Tesco, mint egy kultúrált államban:
Ket tortenet:
 
#1  Magyarorszagi tartozkodasunk  allatt  Borsod megyebol indulunk Pestre vendegsegbe, feleseg eldonti veszunk  aTescoban  bonbont bort stb es haladunk tovabb vasarlas  penztaros elkuld a halal faxara mert megkertuk csomagolja mar be  a dolgokat, probalkozas  az ugyfel pultnal ahol kiirva 2meter szer 3meteres  tablara  Magyarul Nemetul Angolul  "ingyen becsomagolunk ajandekot stb. (mind harom nyelven egy "kicsit"  ertek beszelek  mert  US-ban elek kozel harminc eve)   a  "holgy" mikor mondom neki beszeretnenk csomagoltatni a bonbonokat meg egy uveg pezsgot, azt hitte  valaki a holdrol erkezett. Felvilagositott, hogy  meg csak csomagolo papirjuk se volt soha az ugyfelszolgalti pultnal. meg o amugy sem er ra  ilyen dolgokkal foglalkozni.  ???? ugyfelszogalat???? senki nem volt az ugyfelszolgalati pultnal rajtunk kivul
 
#2  Mosonmagyarovari Tesco: rokon gyerek napszemuveget akar, nagybacsi megveszi, minden Ok
penztar fizetes: mondom vegye mar le  azt a biztonsagi  nyavajat a szemuvegrol hogy hasznalni is lehessen: o nem tudja aljak sorba megint az ugyfelszolgalatnal OK (ha elore tudom meg se veszem a nyavajas naoszemuveget) megint egy " holgy "  probalja  lekinlodni mar majdnem szettorte a kifizetett szemuveget (kicsit nyugatabra a penztaros veszi le ezeket a biztonsagi dolgokat mielott kifizetnek)
csak nem  jon le az a franya dolog , a "holgy" beszol a  pultol 5 meterre acsorgo biztonsagi ornek
Jozsi gyere mar segits levenni ezt a "baszast errol a kurva szemuvegrol" kozben  felesegem meg a veleunk levo gyerekek elsapadnak de minden ok lessz hamarosan mert jon Jozsi. Nagyon ertelmes kinezetu kopasz egyen  lathatoan   felvertezve  a tudomannyal ami kell ahoz hogy a kedves vasarlo megkapja  a Tescos napszemuveget. Szoval  Jozsi meg a "holgy" kozos erovel  valahogy lefeszitik azt a franya dolgot es mar haladhatunk is  ki  a Tescobol azt hiszem utoljara mert szinte biztos vagyok , hogy megegyszer a labam sem teszem abban a  muintezetbe.
 
Utoirat: viszaterve az US-ba megkerestem az interneten a Magyarorszagi es az Angliai tesco web oldalan az email cimuket mindkettonek kuldtem egy vasarlasi elmeny leirast, az ota sem hallottam semmit  roluk. "Reklamozom" a  boltjaikat mindenhol ahol csak megfordulok a vilagban.
 
Udvozlettel:  Beaver

Azt hiszem, ezek a dolgok sajnos már csak annak furcsák, akik külföldről jönnek Magyarországra...

6 komment

Címkék: ügyfélszolgálat mosonmagyaróvár biztonsági őr

A bejegyzés trackback címe:

https://tuskoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr70132939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szil-Ka 2007.09.07. 21:47:51

1: az tök vicces lenne, ha a pénztáros még csomagolgatna is, asszem lenne anyázás a sorban állóktól... Persze az ügyfélszolin ha már ki van írva, csomagolják is be. Egyébként meg miért nem vettél füles ajándéktasakokat? Van mindenféle formában, méretben több helyen is kitéve.

2. tescós napszemüveg? Az mi ellen véd?

Beaver 2007.09.22. 14:46:13

Szil-Ka nak :
Talan ha a lenyeghez irtal volna ,ja nem erted az egeszet (majd egyszer)

#1; Idiota te fizetel a szolgaltatasert, vagy talan egy suket penztaros vagy te is aki csak a fizetest akarja felvenni de dolgozni azt nem ohajt. Pontosan azt erdemled meg amit a Tesco meg a tobbi nagy ceg csinal veleletek mert 2007-ben meg mindig a 4/5 resze a Magyaroknak agyhalott.(talan kitudod szamolni mennyi az 4/5)

#2; ugyan minek kene egy 5 eves gyereknek egy markas napszemuveg amit ugy is eldob vagy osszetor masnap.

Vonnegut 2007.10.01. 13:53:03

Kedves Beaver!

Nem a pénztáros dolga a csomagolás! Szil-Ka-nak igaza van, teljesen feleslegesen tartaná fel vele a sort. Ha az ügyfélszolgálaton kiírták, hogy csomagolnak, aztán mégsem, akkor ott a hiba, de semmiképp sem a pénztárosnál. Szóval te nem értesz valamit.

Szil-Ka-nak adott frappáns és kedves válaszod előtt kénytelen vagyok fejet hajtani. Nyilván te nem az agyhalott magyarok 4/5-hez tartozol, ezért megengedheted magadnak az idiótázást is, illetve azt a kritikán aluli helyesírást és stílust, amit itt produkáltál (félreértések elkerülése miatt tisztázzuk, nem az ékezetek hiányára gondoltam).

Beaver 2007.10.08. 02:45:59

Vonnegut-nak:
Talan ha elnennel egy kicsit nyugatabbra es szetneznel mi a dolga egy penztarosnak akkor feltudnad fogni mirol is beszelek, de igy te is beletartozol abba a 4/5-be amit en agyhalottnak hivok.Meg is erdemled te is.
Ja lehet hogy jobban irtam volna ha Angolul vagy Nemetul irok de biztos vagyok benne a felet se ertened. (Huszonhat ev allatt kimentem a gyakorlatbol)

Vonnegut 2007.11.15. 14:37:16

Kedves Beaver!

Nem okozott csalódást a válaszod, pont emiatt nem is írtam le az első hozzászólásomban magamról egy-két dolgot.

A legnyugatabb nyugaton lakom (igaz "csak" tizenakárhány éve), nagyon jól tudom mi a dolga a pénztárosnak, hát nem az, ami szerinted.
Nyugodtan írhatsz nekem franciául, angolul, németül és spanyolul, ha azt gondolod, úgy jobban megértem a "problémádat". Magyarul is próbálkozhatsz, valahogy nem sikerült kijönnöm a gyakorlatból.

Most, hogy így letudtuk a bemutatkozást, áruld már el, miféle gyakorlatból mentél ki? Az angolból vagy a németből? Egyáltalán nem világos ugyanis kedves, szofisztikált válaszodból, mire gondolsz. A magyart már meg sem kérdezem:)

Vonnegut-nak 2007.12.01. 15:31:36

Vegre talaltam egy okos mikulas magyart (ja kisbetuvel) aki majd nem minden europai nyelven is beszel es ir is (szuper magyar) nagy szakmai ertelemmel megaldott egyen a penztarosi munkaeloirasokkal kapcsolatban.A sok tudomanyoddal remelem elotudtal annyi penzt keriteni , hogy a decemberi szamlaidat kifizesd (mar csak egy kis buzeralas ha igy eltertunk a lenyegtol) Hat csak annyit es azt kapsz amit erdemelsz, meg amit elviselsz. A nyugattal kapcsolatban nem hiszem hogy tul nyugaton elnel ha igy nyilatkozol a penztarosok kotelessegerol. Igaz van nyugat magyarorszag is. Sok szerencset a varhato "Nobel" dijhoz
süti beállítások módosítása