Utolsó kommentek

  • klazilka: Csak úgy csendben elárulom, hogy van néhány olyan termék, aminek nem viszi a gép(kassza) a kódját,... (2014.08.08. 18:36) Érdekes akció
  • tuskó a teszkó alkalmazottja: A héten a Fogarasi úti tuskó üvegvisszaváltójában tapasztaltam, hogy nem volt hajlandó egy 20 év k... (2012.02.21. 19:44) Korábban zár az üvegvisszaváltó
  • tesz-vesz: üdv én vettem egy dvd-t a teszkóba, amiben nem volt dvd. term volt rajta csomagolás,és már írtam ... (2010.01.01. 12:20) A TESCO is hazudik
  • vilnius: "Érdemes lenne online formában belinkelni a TescoTitok könyveket. :O) Meglepő és mulatságos" Fél ... (2008.12.24. 20:35) A TESCO is hazudik
  • brier: én is rengetegszer át lettem vágva, lehet hogy "megvertek" de én vevöszolgálatos vagyok az egyikbe... (2008.11.24. 12:31) Akcióóóóó...
  • Utolsó 20

BKV Figyelő

Nincs megjeleníthető elem

Megint Állunk Vazze

Nincs megjeleníthető elem

Tuskó Blog

Tuskó Blog, mert mi mindig megszívjuk! Érdekvédjük magunkat a Nagy Testvérrel, a Tesco-val szemben is!

Ide küld a történeted: tuskoblog@gmail.com

Kacsazsír

2007.07.28. 05:27 :: Tusko Blog Admin

Mivel nem érkeznek rendszeresen a látogatói történetek, ezért megint a mi történetünk jön.
Szóval, a sok Kozelhez vettünk kenyeret, meg kacsazsírt, mert sörözéshez zsíroskenyér dukál. A meglepetés akkor ért, amikor hazaértünk, és kibontva a zsírt, megolvadt állapotban találtuk. Mivel a zsír a kolbászos-hűtő végében volt, így gondolom a kolbászok is kapják ezt az egészséges hőmérsékletet a Campona Tesco-ban.

12 komment

Címkék: hűtő campona kacsazsír

A bejegyzés trackback címe:

https://tuskoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr46126880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2007.07.28. 14:20:02

Mikor reklamálni mentem hasonló történet miatt, az információs pultnál a kedves hölyg aztmondta:

"Nem mi adtuk a kezébe, Maga vette meg, egyébként is, nem muszály itt vásárolni."

Milyen magatartás ez?

zsüber 2007.08.03. 19:13:32

Vidéki vagyok. Nálunk is ilyen állagú a kacsazsír, pedig az nem látott tecsót. Fogadd el, hogy ebben nincs állományjavító, ízfokozó, guargumi és nátrium ciklamát. Csak kacsazsír.

Noormális 2007.08.03. 19:59:17

Gratulálok a bloghoz, ideje volt már! :-)

A kacsazsír valóban lágyabb, mint a disznózsír, mert több benne a telítetlen zsírsav. De hűtőtárolás esetén nem kellene folynia. De vedd figyelmebe, hogy gondolom kint is kicsit meleg volt, amikor hazavitted. Megoldás: tuskóba elmegy, a hűtőpultból kivett kacsazsírt felbont, folyós állag esetén reklamái, süket fülekre találás esetén a folyékony kacsazsírt kreatívan felhasznál... :-)

Secnir 2007.08.03. 20:46:49

szia
a blog jó!

a kacsazsír is! ilyen állagú ugyanis. mi sütöttünk ki itthon nemegyszer, színre - állagra passzol.

cső

vwpolo · http://edrink.blog.hu 2007.08.03. 21:45:39

A színe eléggé atomtámadás utáni:-D Az állaga meg fura, hűtés után mégse így kéne kinéznie.

Lzooltan · http://lukacs.eu 2007.08.04. 03:41:48

Wow, cipőkrém fíling.
Tuskós zacskós borscs levesről hallottál már?
reklamvadasz.blog.hu/2007/08/03/a_tortenelem_vege_zacskos_borscs_leves

borovi 2007.08.04. 20:58:36

Mondjuk érdekelne, hogy a "hazaértünk" az mennyi idő múlva volt? Mert a 40 fokos kánikulában percek alatt megolvad bármi, nemcsak a zsír. Gondolom, jégszekrényt nem vittetek a vásárláshoz.

Tusko Blog Admin 2007.08.05. 18:33:29

2 perc volt, és tudjuk, hogy milyen a kacsazsír, itt a lényeg a hűtő állapotán volt.

Clotild 2007.08.07. 14:40:36

"...mivel a zsír a kolbászos hűtő végében volt,igy gondolom a kolbászok is kapják ezt az egészséges hőmérsékletet..." a kolbászok nem azt a hőmérsékletet kapják, a hűtősor több hűtőből áll össze, mindegyiket a benne elhelyezett terméken meghatározott hőfokra lehet állítani :)

Tusko Blog Admin 2007.08.07. 22:25:04

akkor a kacsazsírnak megfelelő hőmérséklet 20 ˙C?

Clotild 2007.08.07. 22:36:55

Nem, nem is írtam, hogy annyi. Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy attól még nem evidens, hogy a kolbászokat rossz hőmérsékleten tartják
süti beállítások módosítása