Mivel nem érkeznek rendszeresen a látogatói történetek, ezért megint a mi történetünk jön.
Szóval, a sok Kozelhez vettünk kenyeret, meg kacsazsírt, mert sörözéshez zsíroskenyér dukál. A meglepetés akkor ért, amikor hazaértünk, és kibontva a zsírt, megolvadt állapotban találtuk. Mivel a zsír a kolbászos-hűtő végében volt, így gondolom a kolbászok is kapják ezt az egészséges hőmérsékletet a Campona Tesco-ban.
Kacsazsír
2007.07.28. 05:27 :: Tusko Blog Admin
12 komment
Címkék: hűtő campona kacsazsír
A bejegyzés trackback címe:
https://tuskoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr46126880
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2007.07.28. 14:20:02
Mikor reklamálni mentem hasonló történet miatt, az információs pultnál a kedves hölyg aztmondta:
"Nem mi adtuk a kezébe, Maga vette meg, egyébként is, nem muszály itt vásárolni."
Milyen magatartás ez?
"Nem mi adtuk a kezébe, Maga vette meg, egyébként is, nem muszály itt vásárolni."
Milyen magatartás ez?
▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2007.08.03. 18:21:57
Milyen magatartás? Fásult.
Kűdtem posztnakvalót :)
Kűdtem posztnakvalót :)
zsüber 2007.08.03. 19:13:32
Vidéki vagyok. Nálunk is ilyen állagú a kacsazsír, pedig az nem látott tecsót. Fogadd el, hogy ebben nincs állományjavító, ízfokozó, guargumi és nátrium ciklamát. Csak kacsazsír.
Noormális 2007.08.03. 19:59:17
Gratulálok a bloghoz, ideje volt már! :-)
A kacsazsír valóban lágyabb, mint a disznózsír, mert több benne a telítetlen zsírsav. De hűtőtárolás esetén nem kellene folynia. De vedd figyelmebe, hogy gondolom kint is kicsit meleg volt, amikor hazavitted. Megoldás: tuskóba elmegy, a hűtőpultból kivett kacsazsírt felbont, folyós állag esetén reklamái, süket fülekre találás esetén a folyékony kacsazsírt kreatívan felhasznál... :-)
A kacsazsír valóban lágyabb, mint a disznózsír, mert több benne a telítetlen zsírsav. De hűtőtárolás esetén nem kellene folynia. De vedd figyelmebe, hogy gondolom kint is kicsit meleg volt, amikor hazavitted. Megoldás: tuskóba elmegy, a hűtőpultból kivett kacsazsírt felbont, folyós állag esetén reklamái, süket fülekre találás esetén a folyékony kacsazsírt kreatívan felhasznál... :-)
Secnir 2007.08.03. 20:46:49
szia
a blog jó!
a kacsazsír is! ilyen állagú ugyanis. mi sütöttünk ki itthon nemegyszer, színre - állagra passzol.
cső
a blog jó!
a kacsazsír is! ilyen állagú ugyanis. mi sütöttünk ki itthon nemegyszer, színre - állagra passzol.
cső
vwpolo · http://edrink.blog.hu 2007.08.03. 21:45:39
A színe eléggé atomtámadás utáni:-D Az állaga meg fura, hűtés után mégse így kéne kinéznie.
Lzooltan · http://lukacs.eu 2007.08.04. 03:41:48
Wow, cipőkrém fíling.
Tuskós zacskós borscs levesről hallottál már?
reklamvadasz.blog.hu/2007/08/03/a_tortenelem_vege_zacskos_borscs_leves
Tuskós zacskós borscs levesről hallottál már?
reklamvadasz.blog.hu/2007/08/03/a_tortenelem_vege_zacskos_borscs_leves
borovi 2007.08.04. 20:58:36
Mondjuk érdekelne, hogy a "hazaértünk" az mennyi idő múlva volt? Mert a 40 fokos kánikulában percek alatt megolvad bármi, nemcsak a zsír. Gondolom, jégszekrényt nem vittetek a vásárláshoz.
Tusko Blog Admin 2007.08.05. 18:33:29
2 perc volt, és tudjuk, hogy milyen a kacsazsír, itt a lényeg a hűtő állapotán volt.
Clotild 2007.08.07. 14:40:36
"...mivel a zsír a kolbászos hűtő végében volt,igy gondolom a kolbászok is kapják ezt az egészséges hőmérsékletet..."
a kolbászok nem azt a hőmérsékletet kapják, a hűtősor több hűtőből áll össze, mindegyiket a benne elhelyezett terméken meghatározott hőfokra lehet állítani :)
Tusko Blog Admin 2007.08.07. 22:25:04
akkor a kacsazsírnak megfelelő hőmérséklet 20 ˙C?
Clotild 2007.08.07. 22:36:55
Nem, nem is írtam, hogy annyi. Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy attól még nem evidens, hogy a kolbászokat rossz hőmérsékleten tartják
Utolsó kommentek